ENGLISH

Úriemberek társasága

„Úriember az, aki kitűnik képzett elméjével, kifinomult stílusával és egyéb dicséretes erénnyel elnyeri a megbecsültséget és a tekintélyt. Fontos számára a megbízhatóság, szavahihetősége vitathatatlan, és magatartásával, megnyilvánulásaival mutat példát.“

A szivar éppoly végtelen témakör, mint a művészet, a gazdasági élet változása vagy a versenysportok. Ismernünk kell a „rá“ vonatkozó alapvető szabályokat, a szokásokat, az alapelveket, a lehetőségeket. A Klub tagjai olyan úriemberek, akik számára a szivarozás nem pusztán egyszerű időtöltés, hanem szenvedély, a „tudás“ birtokában vannak, azokat csiszolni, finomítani vágynak és mindezt nem teoretikus módon, könyvekből vett információkkal szeretnék megtenni, hanem tapasztalatból. Erre nyújtanak lehetőséget azon alkalmak, amikor gourmet fogások, a legkiválóbb minőségi párlatok, zamatos, nemes borok és illatos szivarok társaságában tölthetnek el egy-egy estét. A stílusos, diszkrét kellékek meghatározzák az emelkedett társalgás fesztelen hangulatát. Így a szivarozás teljes figyelmet kívánó esemény lesz, ahogy egy időtlen eleganciával megszervezett szivarklub-összejövetel művészi szertartás, melynek résztvevői kivételes élményekkel lehetnek gazdagabbak.

A magas színvonalú időtöltéshez hozzájárul, hogy a Szivarklub gondosan válogatott programokat, előadásokat is tart tagjai számára. Az előadók – meghívottak, vagy a klub tagjai – saját szakterületeik kiemelkedő képviselőiként beszélnek egy-egy profiljukba vágó, a tagság számára is érdekes információkat hordozó témáról. Különleges, sokszínű témaválasztásuk és beszámolóik a legnagyobb presztizsű exkluzivitást adják a hallgatóságnak.

A Szivarklub tagjának lenni egyfajta bizalmi pozíció, tagjaink kölcsönösen tisztelik és elismerik egymást. Köreinkben az adott szó nem puszta frázis, egymás között, magunkra nézve a gentlemen’s agreement kötelező érvényű, ezt komolyan vesszük. A Szivarklub eseményeinek különleges hangulatát és az általunk képviselt stílus finom eleganciáját szivarvacsoráinkon meghívott vendégeink is megtapasztalhatják.